Sofie Deruytere

Wie ben ik?

Een levenslustige veertigplusser, die ook van de kleine dingen kan genieten. Ik ben afkomstig uit Deerlijk, maar ondertussen zijn we al enige tijd gesetteld in Wevelgem. Naast, in de eerste plaats, mama van 2 kanjers van zonen en echtgenote van Mike, ben ik ook zaakvoerster van Manipura.

Manipura

Manipura betekent letterlijk “een plaats van juwelen”, het is eveneens een belangrijk energiecentrum, namelijk de navelchakra. Het gaat om wilskracht, persoonlijkheid, ontwikkeling van jezelf,… En laat dit nu juist zijn waarom ik doe wat ik doe. Ik wil mensen helpen, blokkades en spanningen opheffen, zodat het lichaam en de geest terug in balans komt. Ik wil mensen uitdagen om zich terug goed, vrij te voelen.
Ikzelf had een tijd geleden, mede door het overlijden van vader en schoonmoeder in 2017, echt de nood aan een nieuwe uitdaging en besliste om een opleiding voetreflexologie te volgen. Ik had het zelf al mogen ervaren, het had een impact op mijn ikje. De interesse werd een passie.

Klankschalen

Ook klankschalen kwamen op mijn pad. Zij hebben hetzelfde principe , het zelfgenezend vermogen stimuleren, nachtrust verbeteren, diepe ontspanning geven,… maar dan via klank en trilling. Niet alle blokkades hebben een fysieke oorzaak, soms ligt een emotionele gebeurtenis aan de basis. Daar gaan we samen naar op zoek. Dit alles doe ik op een warme, empatische manier en met een luisterend oor.

 

Opleidingen

2020

Elementair tenenlezen

Baby- en peuterreflexologie

Reiki 2de graad

2019

Reiki 1ste graad

Metamorfosemassage

Voetreflexologie

Klankschalen

Dynamische massage

2018

Basisjaar "De Mens"

Psychologie en psychopathologie

Klankschalen

Basis

Manipura

Voetreflexologie / Baby- en peuterreflexologie / Klankschaalmassage / Klankschaalmeditatie